Model

Gebruik je een handbewogen rolstoel en ben je trots op je stoel? Is ie zo fijn, gaaf, mooi, cool, stoer of gewoon geweldig, dat je hem (of haar?) met de wereld wil delen? Mooi! Dan zoeken we misschien wel jou! Voor realistische stockfoto’s zoeken we realistische modellen. Mensen zoals jij en ik die zichzelf door het leven rollen. Wil jij je rolstoel met ons delen door er foto’s van te laten maken (met en/of zonder jou erin)? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Handbewogen rolstoel
  • Niet (al te) bang voor de camera
  • Bereid om de foto’s te delen voor beeldbanken

Om de foto’s voor beeldbanken geschikt te maken zal je niet herkenbaar op de foto staan. Het kan dus zijn dat je rolstoel leeg gefotografeerd wordt, of alleen met je onderlichaam of je rug in beeld. Het is aan jou en de fotograaf hoe jullie het aanpakken.

En hoe werkt dat dan allemaal?

Here’s the deal: als je een enthousiaste fotograaf of model bent en denkt dat je voldoet aan onze punten, dan kun je ons een berichtje sturen. Wij proberen vervolgens fotograaf en model met elkaar in contact te brengen, tenzij jullie elkaar (fotograaf en model die elkaar al kennen) alvast noemen in de motivatie.

Niet alleen handbewogen rolstoelen, ook elektrische rolstoelen verdienen een realistische plek in de media! Hoewel we niet weten of er veel vraag naar is – tot nu toe zijn het immers vrijwel alleen ziekenhuisrolstoelen die afgebeeld worden – willen we ook de elektrische rolstoel mooi in beeld brengen en aanbieden in beeldbanken.

Aanmeldformulier